07.11.13

No kapitālisma uz sociālismu. Uzņēmējas atklāsme.

No kapitālisma uz sociālismu. Uzņēmējas atklāsme.

Autore: Ineta Jansone

Džīzas kraist. Latviski runājot... Man šķiet, ka mani vairs jebkas, kas saistīts ar biznesu drīz neuzrunās. Apprecēšu kādu bagātu angli, un braukšu prom. Lai man bez galvas lauzīšanas un nepārtrauktajām problēmām, kas vienkārši neļauj normāli strādāt- būtu nodrošināta dzīve, un vispār nebūtu jāstrādā. Valsts mērķis - dabūt prom visus, kas kaut ko vēl dara??? Kārtējā ''spožā'' ideja??? Kam TAS vēl vajadzīgs? Lai pēc tam izdomātu, ka noteiktām stundām jābūt noteiktai likmei, un no tās vēl noteikti jānomaksā 20%,( ne 15%, kas jau tiktu maksāti no ienākumiem) jo- kāpēc gan ne...? Un tad var teiksim - gaidīt vēl ierobežojumus transporta izmantošanā, % telpu nomai, ''soda naudas'' par to, ka NAV 5 darbinieki, un tādā garā? Paceļas jautājums. A NAFIG TAD MAN TAS VISPĀR VAJADZĪGS, ja naudu un nodrošinājumu varu dabūt arī citādi???
Redaktors teica...

Komentārs bija par kārtējiem mikrouzņēmuma nodokļu izmaiņām. Nepietiek ar 15% likmi, kad jau dzimst nākamās idejas... http://latvijasattistibai.lv/visi-raksti/attistibas-politika/item/217-jauns-trieciens-mikrouznemumiem

Redaktors teica...

ko Tu pļurksti, nav nekādi 15, ir un paliek 9% 2014. gadam. Protams, ka labāk ir neko nedarīt un drāzties par naudu ar vecu vīru un kad viņš atmet pedāļus, saņemt mantojumu :)

Redaktors teica...

Nosodīt par tavu viedokli nedrīkst neviens, Bet iesaku sekot Finanšu ministrijas, Ministru Kabineta un Saeimas pieņemtiem lēmumiem, ka arī plānotiem lēmumiem, lai zinātu, kā mainīsies nodokļu sistēma nākotnē.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search