12.02.12

Gatavojam slēpes un dodamies uz Adaptēto biatlonu

Gatavojam slēpes un dodamies uz Adaptēto biatlonu

Vasaras vidū es Jums stāstīju par Adaptēto triatlonu, kuru veidoja lieliska jauniešu grupa www.adventurelab.lv. Šoziem viņi ir sagatavojuši kārtējo lielisko iespēju ikkatram piedalīties Adaptētā Biatlonā. Jums tikai ir jābūt distaņču slēpēm.

Foto un teksts: www.adventurelab.lv
Piedzīvojumu darbnīcas AdventureLab komandai ir liels prieks turpināt tradīciju un arī šajā ziemā piedāvāt visiem Jelgavniekiem un citiem aktīvās atpūtas draugiem izmēģināt savus spēkus adaptētā biatlona distancē. Šogad sacensības norisināsies Jelgavas Ledus skulptūru svētku laikā un 12.februārī 11:30 Jelgavas Daugavas stadionā tiks dots starts šim interesantajam sporta veidam, kas apvieno gan fizisko pārbaudījumu slēpojot, gan arī veiksmes un precizitātes pārbaudījumu šaujot pa mērķiem.
Šāds pasākums Jelgavā pirmo reizi notika jau 2007.gadā un esam paguvuši šīs sacensības uzrīkot arī Dobelē. Bet laba daudz nevajag un šogad un arī turpmāk katru gadu rīkosim tikai vienu vienīgu sacīksti Adaptētā Biatlona dzimtajā pilsētā Jelgavā.

Pateicoties Jelgavas Domes un Sporta servisa centra atbalstam šogad šajās sacensībās dalība ir bez maksas, ja vien pieteiksies www.adventurelab.lv mājaslapā līdz 9.februārim, bet pēc noliktā termiņa vai sacensību dienā dalības maksa būs 1.50 LVL.
Arī šogad pasākuma atbalstīs mūsu draugi - Jelgavas dome un Sporta servisa centrs, Jelgavas baltie krekli, kas visiem dalībniekiem dāvinās ielūgumu uz jebkuru pasākumu Kreklos, kā arī balvas labākajiem sarūpējuši ir arī Fitnesa klubs Fitland un garšīgākie Kebabi Jelgavā - Royal Kebab!

Ar jautājumiem un komentāriem var vērsties pie sacensību galvenā tiesneša Anda Zeidmaņa pa tālruni +371 29727745 vai e-pastu info@adventurelab.lv.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search