14.01.12

Idioti pie stūres

Idioti pie stūres

Ap pusnakti mani uzmanību piesaistīja skaņas aiz dzīvokļa loga. Izklausījās, ka kāds spēkrats buksē uz ledus un netiek uz priekšu. It kā nekas īpašs, bet te es atcerējos, ka Jelgavā nav sniega un mašīnām nav kur iestrēgt. Skatos un konstatēju, ka kāds idiots izlēma apgriezties šaurā vietā, uzbraucot uz augstas apmales un zāliena.
Es tik nodomāju, ka idiots, paliek idiots. Kad vadītājam apnika spolēt, viņš ieslēdza mūziku un turpināja sēdēt mašīnā.
Turpinājās tas līdz brīdim, kad pie mašīnas nepienāca sieviete, kura no pasažieru sēdekļa sāka kasīt ārā savu draugu, kurš bija ņēmis uz krūts par daudz.
Kad žūpa bija dabūts ārā no mašīnas, vadītājs nespējot nobraukt no apmales, nolēma to atstāt zālītē.
Kad agri no rīta mašīnā iesēdās vīrietis un bez problēmām nobrauca no zāliena, kļuva skaidrs, ka naktī pie stūres sēdošs arī bija manāmā dūšā. 
Sever79 teica...

Jautri! Mašīnas īpašniekam no rīta būs ko apdomāt, bet tas tikai sīkums no tā, ko dzīrumā var sastrādāt. Bija laiki, kad iereibuši šoferi 6.skolas sporta laukumā gāzuši nost futbola vārtus.

rusantro teica...

Interesanti, kāds līdzēklis ir nepieciešams, lai cilvēks nesēstos pie stūres dzērumā? Laikam vienīgais, tiesību atņemšana uz mūžu.

Vecis teica...

Kādām petas liberālpidaram atkal problēmas ar dzeršanu un braukšanu. Sēdi stūrī un neraudi, kamēr īsti veči pālī braukā!

Aigars Ieviņš teica...

Līdzeklis ir viens un maksimāli skarbs. Tikai lai neparauj līdzi citus.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search