11.01.12

Atpūtas vieta Lielupes krastā

Atpūtas vieta Lielupes krastā

Lielupes kreisā krasta krastmala Jelgavā
Lielupes kreisajā krastā, vietā, kurā Driksa atdalās no Lielupes, jau ilgus gadus ir ierīkota lieliska atpūtas vieta. Atpūtas vieta slēpjas starp daudziem kokiem un krūmiem un tajā var mierīgi atpūsties pēc smagas darba dienas un pavērot pilsētniekus, kuri pastaigājās pretēja krastā veidotā promenādē.
Atpūtas vieta ir atrodams stabs uz kura  paredzēts izvietot basketbola grozu un stabi uz kuriem var nostiept volejbola tīklu. Bērni un sievietes var pašūpoties lielākajās pilsētas šūpolēs.
Lielupes kreisā krasta krastmala Jelgavā
Mierīgas atpūtas piekritēji var pasēdēt uz soliņa un pavērot nesteidzīgos Lielupes ūdeņus. Atpūtas vietā ir skaidri redzams, ka šī vieta ir iemīļota daudziem jelgavniekiem.
Lielupes kreisā krasta krastmala Jelgavā
Lai uzturētu atpūtas vietu tīrībā, tā ir aprīkota ar mūsdienīgu atkritumu uzglabāšanas iekārtu.
Lielupes kreisā krasta krastmala Jelgavā
Aicinu jelgavniekus pavasara talkas laikā uzkopt šo vietu, lai saglabātu to ideāla stāvoklī.

P.S. Priecē, ka metāla zagļi neko nezina par šo vietu.
Foršā Ruu teica...

Laikam tik tālu tur gar upes malu vēl nebiju bijusi. Šis stāsts bija kā ekskursija. Skumja ekskursija. Salīdzinot ar to, kas vērojams pretējā upes krasta promenādē (atzīšos - tur arī ne reizi vēl neesmu bijusi, tikai tik, cik bildēs redzēts), te - tīrākās šausmas. Un par metāla zagļiem nesatraucies, gan jau drīz paviesosies arī tur.
Īstenībā nepietiek tikai ar pavasara talku, jelgavniekiem vajadzētu vērsties pie pašvaldības ar lūgumu šo vietu sakārtot. Cik ilgi tās šūpoles tik biedējoši tur karāsies? Kamēr notiks kāda nelaime.. Sad, sad.. :(

rusantro teica...

Šī nav vienīgā bēdīga vieta pilsētā un īstenībā man nav saprotami, kāpēc pašvaldība līdz šim nav sakārtojusi krastmalas pilsētas centrā. Galu galā neko īpašu jau nevajag.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search