23.12.11

Vieta, kur klients kļūst pa draugu - @BeautifulDay__

Vieta, kur klients kļūst pa draugu - @BeautifulDay__


Latvijā ir daudz mārketinga speciālistu, kuri zina ko nozīme sociāli atbildīgs mārketings. Diemžēl lielākā daļa uzņēmumu nespēj izprast to un kur nu vēl ieviest dzīvē. Man par prieku ir zināms uzņēmums, kurā par mārketingu zina maz, bet ir pratuši atrast īpašu attieksmi pret saviem klientiem. Un šis uzņēmums ir "Beautiful Day" - kāzu tērpu un vakarkleitu studija.
Es godīgi atzīšos, ka nepazīstu nevienu kāzu kleitu veikalu, kurā klienti atgrieztos pēc savām kāzām. Protams es neņemu vērā tos, kuri veiksmīgi precas un šķirās vairākkārt savā mūža. "Beautiful Day" ir lielisks uzņēmums, jo viņu klienti, kļūst par uzņēmuma draugiem.
Ziemassvētku priekšvakarā studijas telpās tika sarīkota svētku ballīte. Vakars sākās ar burvīgo saksafonistu kvarteta "The Green Land" uzstāšanos.
Vakara turpinājumā, malkojot karstvīnu ar piparkūkām, viesi stāstīja par to, kā notikās viņu kāzas.
Rādija foto un stāstīja smieklīgus atgadījumus.

Pastāstīja, kā viņiem klājās pēc kāzām.
Vakara turpinājumā uzstājās leģendām apvītas Andris Kivičs.
Bet aktīvākie uzņēmuma Facebook lapas sekotāji saņēma dāvanā Andra grāmatu.
Neiztika arī bez kleitu pielaikošanas.
Par šo jauko pasākumu un uzņēmumu ir jāpateicas jaunam pārim - Reinim un Oļai. Viņi ir pozitīvi traki jaunieši, kuru Jauno Gadu mēdz svinēt vasaras vidū.
Pasākums bija jauks un jautrība sita augstu vilni.
Apmeklējiet studiju "Beautiful Day" pat ja tuvākā laikā neplānojiet precēties. Vienkārši, lai gūtu pozitīvās emocijas. Vai nu vienkārši sekojiet uzņēmumam Twitter vai Facebook, kā arī apmeklējiet viņu mājas lapu.

Vēl es rakstīju par studijas aktivitātēm:
“Beautiful Day” par kuru sapņo sievietes!
"Beautiful Day" visām blondīnēm

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search