20.12.11

Rindā pēc Ziemassvētku brīnuma

Rindā pēc Ziemassvētku brīnuma

Coca Cola karavāna Jelgavā
2011. gada 11. decembris, Jelgava, Hercoga Jēkaba laukums
Kamēr pieaugušie svētdienas vakarā veidoja rindas pie bankomātiem, tikmēr mazās atvases veidoja rindas Hercoga Jēkaba laukumā. Ticot Ziemassvētku brīnumam bērni stājās rindā pie Salaveča, lai iečukstētu viņam ausī savas vēlēšanās.
Jelgavā piestāja „Coca Cola” karavāna ar Salaveci un rūķiem. Pasākuma vietā varēja dabūt piparkūkas un karsto dzērienu gandrīz par velti. Salavecis pretī prasīja dzejolīti vai dziesmu. Atsevišķā istabā mazie ķipari varēja ar savām rokām uzzīmēt Ziemassvētku apsveikumu kartītes.
Coca Cola karavāna Jelgavā
Visiem pazīstamo dzērienu bērniem nedeva, nesatraucaties. Par „Coca Cola” liecināja tikai uzraksts uz mašīnas piekabes un nelieli logo uz dāvanu zeķēm. Viss pārējais bija tīrākā labdarība.
Coca Cola karavāna Jelgavā
„Coca Cola” - viens no atpazīstamākajiem dzērienu zīmoliem pasaulē, bet tas neatvieglo uzņēmuma mārketinga speciālistu darbu. Pat tik elementārā lieta, kā labdarība tiek uztverta, kā uzmācīga reklāma „kaitīgam” dzērienam.
Coca Cola karavāna Jelgavā
Zinu visas teikas un baumas par „Coca Cola”, bet tas mani neattur no tās lietošanas. Vienīgais nedaru to bieži. Jau no bērnības šis dzēriens man saistīts ar svētkiem, jo tas (vai viņa analogs Pepsi) tika pirkts tikai priekš svarīgumiem notikumiem. Arī tagad īpaši neesmu mainījis paradumus.
Coca Cola karavāna Jelgavā
Protams, ja lietot šo dzērienu vai kādu citu regulāri un lielā daudzuma, gaidīt veselības uzlabošanos nevajag. Visu vajag darīt ar mēru.
Coca Cola karavāna Jelgavā
Veicu aptauju starp saviem lasītājiem, un noskaidroju, ka 30% svētkos rīkojās līdzīgi man, bet pārējie 70% ir veselīgā dzīvesveida piekritēji.
Coca Cola karavāna Jelgavā
Lai nu kā, bet bērni no pasākumu saņēma tikai pozitīvās emocijas, atšķirībā no mums vecākiem, kuri tajā laikā mēģināja risināt bankas sistēmas stabilitāte jautājumus.


Juris teica...

paterētāja kults altārs

rusantro teica...

Ja pasākumu rīkotu, kāda sabiedriskā organizācija, tad nedomāju, ka cilvēku būtu mazāk.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search