06.12.11

Policijas diena Jelgavā

Policijas diena Jelgavā

Policijas diena Jelgavā 93. gadadiena

Vakar Rīgā svinēja Valsts policijas 93. gadadienu un šodien svētki turpinājās Jelgavā. Policijas darbiniekiem tika pasniegtas balvas, pakāpes un zīmītes.

Policijas darbs bieži vien tiek krasi kritizēts, jo tā rezultātus sabiedrība redz ik dienas. Vienīgais vajag atcerēties,  ka policisti ir tikai cilvēki un strādā ne pašu vieglāko darbu, kuru ne katrs gatavs uzņemties. Pateicoties kritikai policija mainās, lai atbilstu sabiedrības pieprasījumam. Daudzi no Jums pat neatceras, kā policisti bez zaļām vestītēm skrēja no krūmiem, lai apturētu ātruma pārkāpējus, kuri nepievērsa uzmanību un brauca tālāk, jo policistu vāģi nespēja sadzīt pārkāpēju. Daudzi arī aizmirsuši, ka miliči (policisti) stājās priekšā bruņotiem OMON džekiem 1991. gada janvārī, kad tie uzbruka Iekšlietu ministrijai.
Tāpēc vismaz svētkos varam iztikt bez kritikas un novēlam policijai audzēt savu meistarību un profesionalitāti.


P.S. Protams, ja Jūs tomēr varat atturēties no kritikas, rakstiet to komentāros.


Foršā Ruu teica...

Tici vai nē, bet neskatoties uz to, ka daži Jelgavas policisti man ir zināmi, šeit šoreiz es neredzēju nevienu pazīstamu seju :) nu izņemot Cauni un Rāviņu :D

rusantro teica...

Tos kurus tu pazīsti negribēja bildēties un grozīja galvu prom no fotokameras. :) Tās nebija visas bildes, bet tikai tās kuras izvēlējos. Ja būtu īpašs pasūtījums, tad būtu :)
Toties ir viens no izmeklētājiem, kurš atrada Jelgavas maniaku.

Foršā Ruu teica...

Es nemaz nezinu, vai man zināmie bija uz šo pasākumu :D Bet to izmeklētāju gan es gribētu redzēt. Tas būtu? - kurā bildē man jāskatās? :)
P.S. - tautai ir jāzin savi varoņi ;)

rusantro teica...

Viens no izmeklētājiem šeit
https://picasaweb.google.com/lh/photo/3DNKhpUnJ06vHo_lGvmj4dMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Bet visa izmeklētāju grupa šeit
https://picasaweb.google.com/lh/photo/ZK0XWUZq3yTp3HWIWJAmKdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search