01.11.11

Nobīsties Jelgavā!

Nobīsties Jelgavā!

Nobīsties Jelgavā!
Pirms Visu svēto nakts Jelgavā astoto gadu pēc kārtas notiek baismīgākais orientēšanas pasākums „Nobīsties Jelgavā!”.
2011. gada 28. oktobra vēlā, tumšā vakarā 60 jaunieši pulcējās pie Studentu kluba, lai piedalītos aizraujošās sacensībās.
Nobīsties Jelgavā!


Dalībniekiem tika izsniegtas kartes ar atzīmētiem kontrolpunktiem visā Jelgavā, kurus viņiem būs jāatrod. Kontrolpunktos nepieciešams izpildīt dažādus atjautības uzdevumus, lai iegūtu norādes uz nākošo kontrolpunktu. Par katru izpildīto uzdevumu, dalībnieki saņēma punktus.
Nobīsties Jelgavā!
Pēc divām ar pusstundām jaunieši veiksmīgi atgriezās no pastaigas rudenīgā naktī, lai papildinātu enerģiju ar soļanku.
Nobīsties Jelgavā!
Pēc tam, kad vēderi bija pilni, jauniešiem bija jāprezentē savas komandas jebkādā veidā. Par prezentāciju komandas saņēma papildus punktus.
Nobīsties Jelgavā!
Pēc rezultātu pasludināšanas un uzvarētāju apbalvošanas, jaunieši turpināja ballēties Studentu klubā.
Nobīsties Jelgavā!
Dažas lietas šajā pasākumā gribētos atzīmēt īpaši. Pirmais, ka dalībnieku vecums bija no 16 līdz 28 gadiem. Otrs, dalībnieki jaunāki par 18 gadiem sacensības varēja piedalīties pēc vecāku iesniegtās atļaujas un nevarēja ballēties ilgāk par plkst. 23:00. Trešais, tas ir viens no retajiem jauniešu pasākumiem, kurā nav bijis iesaistīts alkohols. Es biju patīkami pārsteigts. Ceturtais, veicināšanas balvas un prēmijas uzvarētājiem tiešām bija iespaidīgas. Un nav jau brīnums, pasākumu atbalstīja: „SEB banka”, „Silva”, FK „Jelgava”. Piektais, daudzi dalībnieki piedalās pasākumā jau vairākus gadus pēc kārtas.
Visu šo lielisko pasākumu organizēja „Junda” un jauniešu klubs „Kovārnis” un par to viņiem liels paldies.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search