08.10.11

Tev nav tiesību!

Tev nav tiesību!

Aizdomīgs uzraksts Jelgavā Tev nav tiesības
2011. gada 07. oktobris, Jelgava, Rīgas iela 57a
Šodien stāvvietā pie "IKI" veikala parādījās interesants uzraksts: "Tev nav tiesības!". Pats uzraksts nebūtu nekas pārsteidzošs, ja vien blakus nebūtu uzzīmēts pērkon krusts. Un tas jau būs pamats spekulācijām.

Ņemot vērā, ka uzraksts uztaisīts ar rullīti, tad var noprast, ka darbība tika veikta apzināti un ar kaut kādu mērķi. Parastie sienu aprakstītāji lieto aerosolus vai nu marķierus, ka arī viņu tekstiem nav kādas dziļas domas.
Pirmās aizdomas ir par to, ka tas varētu būt "dzintarjugenda" darbs. Bet tā ir tikai mana spekulācija. Tik pat veiksmīgi, to var izdarīt pretējā fronte, lai diskreditētu latviešu nacionālistus. Protams, ka krievvalodīgi sacels traci par fašistiem Latvijā. Nacionālisti atbildēs ar saukli: "Okupanti!". Un atkal varēsim strīdēties, nepievēršot uzmanību sociālajai un ekonomiskai krīzei Latvijā.
Jebkurā gadījumā, uzraksta autorus vēlams atrast un likt viņiem to nomazgāt.
Aizdomīgs uzraksts Jelgavā Tev nav tiesības

iReinis teica...

Jebkurā gadījumā, uzraksta autorus vēlams atrast un likt viņiem to nomazgāt. :D
Maz ticams, ka viņš vēlēsies nomazgāt!

rusantro teica...

Protams, ka nevēlēsies, bet nāksies. Ja es uz viņu dzīvokļu durvīm uzrakstītu: "Dzīve ir skaista!", viņi noteikti gribētu mani atrast un likt man nomazgāt uzrakstu.

Bezvardis teica...

Nesaprotu kāpēc jānomazgā lielisks uzraksts, kas simbolizē to, ko drīkst darīt krievi Latvijā. Manuprāt, izcils gan simbols, gan arī atrašanās vieta. Bučas autoriem!

rusantro teica...

Man jau liekās, ka krievi nezina latviešu valodu un nesaprot kas rakstīts. Toties latvieši saprot gan un attiecina to uz sevi.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search