17.10.11

Latvijas Tviter apskats Nr.34

Latvijas Tviter apskats Nr.34


Autors: @Dzintris
Izdevejs: Latvijas Radio 1
Par to kas jauns Latvijas "Twitter" vidē.

Tviter lietotāji sūdzas par aukstiem dzīvokļiem un pieprasa pieslēgt apkuri. Tviter sāk lasīt ar lietotāji vecāki, kas liek rakstīt pieklājīgus tvītus. Nedaudz par zemnieku protestiem, bet topā Zatlera Reformu Partija. Zatlera paziņojumu apspriešana. Pirms mēneša Zatlers paziņo, ka grib būt pirmo tautas vēlēto prezidentus, šonedēļ viņš apgalvo, ka nav tā teicis. Slavenā ZRP pauzes ieturēšana.

P.S. @Dzintris nepieminēja, ka drīz vien viņš kļūs par LTV direktoru un aizies no darba Latvijas Radio. Tāpēc apjautājos viņam,  vai Latvijas Tviter apskati būs arī turpmāk. @Dzintris atbildēja, ka tuvākā perspektīvā tie vairs netaps, bet viņš ir atvērts piedāvājumiem.
Protams, ka grūti @Dzintris piedāvāt taisīt apskatus sava prieka pēc, jo tam ir vajadzīgs laiks un līdzekļi, kurus es pagaidām nevaru viņam piedāvāt. Atliek vien domāt par to, kā varētu turpināt līdzīgus apskatus pašam vai arī meklēt entuziastus. Gan jau laiks rādīs. Ja kādam ir idejas droši rakstiet. Pašam man ir dažas domas, tikai pagaidām neesmu izdomājis, ka piesaistīt projektam finansējumu.

Iepriekšējos apskatus var klausīties šeit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search