09.09.11

Spēcīgākā futbola skola Jelgavā

Spēcīgākā futbola skola Jelgavā

FK Jelgava skolu kauss
2011. gada 09. septembris, Jelgava, ZOC

Vakar rakstīju par to, ka Jelgavā notiek FK Jelgava Skolu kausa izcīņa. Šodien notika fināla spēles 8. un 9. klašu (1996.g./1997.g.dz.) skolēniem. Sporta spēlēs starp skolām vienmēr bija liela intriga, jo tā ir gandrīz vienīgais veids, kā skolēni iepazīst viens otru. Ikdienā skolēni komunicē ar saviem draugiem un īsti nezina, kas notiek citās skolā. Šodien varēja uzzināt, kurās skolās vislabāk spēlē futbolu.

Ņemot vērā atbildību par rezultātu puiši cīnījās ar pilnu atdevi, neskatoties uz to, ka spēļu lielākā daļa notika lietus pavadībā.
FK Jelgava skolu kauss

Tomēr tās komandas, kurām nebija izredzes iegūt vietu pirmajā trijniekā nebija tik optimistiskās. Piemēram, Jelgavas 1. Ģimnāzijas audzēkņi saprotot, ka uzvarēt nevarēs, nolēma ar visu komandu iestāties vārtos un tādā veidā tos aizsargāt no jauniem vārtu zaudējumiem. Tas viņiem nelīdzēja un bumbas turpināja lidot iekšā vārtos.
FK Jelgava skolu kauss

Uzvarētājiem tika sagatavotas īstas medaļas.
FK Jelgava skolu kauss

Tagad atklāšu sacensību galveno intrigu. Trešo vietu ieguva... - Jelgavas 6. vidusskola! Tas nav īpašs pārsteigums. Skola, kurā es pats mācījos nekad nebija spēcīgāka pilsētā. Toties, kā mierinājums puišiem tika meiteņu uzmanība.
FK Jelgava skolu kauss

Otro vietu ieguva... Jelgavas Valsts ģimnāzija!!!
FK Jelgava skolu kauss

Toties Jelgavas Valsts ģimnāzijai ir ārkārtīgi šarmanta trenere.
FK Jelgava skolu kauss

Un pirmo vietu ieguva... Jelgavas 5. vidusskola!!! Principā tas arī nav nekāds pārsteigums, jo skola vienmēr bija spēcīga sporta sacensībās. Toties šī ziņa noteikti patiks skolas beidzējam, kurš tagad dzīvo ASV un ir mana bloga lasītājs.
FK Jelgava skolu kauss

Pirmo divu vietu ieguvēji tagad piedalīsies sacensībās ar Jelgavas novada komandām. Bet pārējās fotogrāfijas galerijā.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search