28.07.11

100 m masts Jelgavā

100 m masts Jelgavā

LVRTC masts Jelgavā
Pagājušas nedēļas nogalē Jelgavā, Depo mikrorajonā uzslējās 100 metru augsts masts, kurš ir redzams no liela attāluma. Nekādas informācijas par to nebija un cilvēki sāka satraukties. Kad es atbraucu Prohorova ielu 11a, tad vietējie iedzīvotāji man jautāja, kas tas par brīnumu. viņi man pastāstīja, ka tas pieder TELE2. Citi oponēja un teica, ka LMT. Trešie, to sauca par Lattelecom īpašumu. Vakar beidzot kļuva zināms masta īpašnieks.
Mastu uzstādīja Latvijas Valsts Radio un Televīzijas Centrs. Tas paredzēts LVRTC klientiem, kuri uz tā varēs izvietot savas iekārtas dažādu datu pārraidei. Tas nozīmē, ka uz tā var uzstādīt TV, radio un citus raidītājus (piemēram, Internetam). Šis ir pirmais LVRTC masts Jelgavā, tāpēc viņš arī izraisīja lielu interesi un baumu vilni. Ņemot vērā, ka masts atrodas blakus privātmājām, tāpēc drīz varam sagaidīt sūdzības par kaitīgo starojumu, kas ietekmē cilvēku veselību. LVRTC var uzreiz gatavot skaidrojumus iedzīvotājiem, lai mēģinātu tos nomierināt.
LVRTC masts Jelgavā
Glupais teica...

Jāņem izpletnis un jākāpj augšā, kamēr vēl nav uzstādītas kameras (kā ir ap visiem LVRTC mastiem, kurus esmu redzējis)! :D

rusantro teica...

Laba doma. Uzrāpties augšā nebūtu grūti.

Glupais teica...

Uzrāpties esot diezgan grūti! Pat pro alpīnisti pa ceļam taisot vairākas pīppauzes! :D

rusantro teica...

Es biju domājis, ka vieglāk nekā kalnā!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search