08.05.11

Liepājas futbola skola spēcīgāka par Jelgavas

Liepājas futbola skola spēcīgāka par Jelgavas

2011. gada 07. maijs, Jelgava, ZOC
Sestdien uz ZOC silikona laukuma tikās jauniešu futbola komandas – JFC „Jelgava” un SK „Liepājas Metalurgs”. Spēle notika U-13 Latvijas Čempionāta ietvaros.
Pirmās 10 minūtes spēle ritēja vienādi. Abas komandas mēģināja atrast pretinieka vājās vietas. Liepājnieki atrada tās pirmie. Ļoti labus uzbrukumus veica Liepājas Metalurga malējie uzbrucēji. Gandrīz katrs viņu iebrukumus beidzās ar vārtu gūšanu. Jelgavnieki tā arī nevarēja atbildēt ar veiksmīgiem uzbrukumiem. Pirmais puslaiks beidzās ar rezultātu 0:4, liepājnieku labā.
Otrais puslaiks sākās ar „Liepājas Metalurga” nebeidzamiem uzbrukumiem. Izskatījās, ka mūsu puikas ir krituši izmisumā un ļāva liepājniekiem darīt visu, ko tie vēlās. Rezultātā spēle beidzās ar rezultātu 0:10, „Liepājas Metalurga” labā. Kārtējo reizi pārliecināmies, ka Liepājas futbola skola ir spēcīgāka par Jelgavas. Bet tas nav uz ilgu laiku. :)
Īpaši gribās uzteikt Jelgavas vārtsargu, kurš bija vienīgais, kam nezuda cīņas spars. Viņš tvēra visas bumbas, kuras varēja. Spēlēja, kā aizsargs un gandrīz sāka spēlēt, kā uzbrucējs. Teicams puika.
Pārējās fotogrāfijas galerijā.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search