20.03.11

Jelgava nespēj apturēt Liepājas metalurgus

Jelgava nespēj apturēt Liepājas metalurgus


20. marta 2011. gadā uz Zemgales Olimpiskā Centra mākslīgā laukuma tikās FK Jelgava un FK Liepājas Metalurgs. Jelgavniekiem bija iespēja patraucēt liepājniekiem cīnīties par Latvijas Kausu, bet tas nesanāca.
Uz spēli bija atnācis kupls skatītāju skaits, kā arī Liepājas Metalurga fani.
Spēles 23. minūtē liepājnieks Vladimirs Kamešs trieca bumbu mūsu vārtos. Vārtsargs nespēja to atvairīt un viņam palīgā devās mūsu aizsargs, kas ar galvu izsita bumbu uz vārtu līnijas. Vismaz tā likās jelgavniekiem. Tiesnesis tomēr bija konstatējis, ka buma ir šķērsojusi vārtu līniju un rezultāts kļuva 0:1, liepājnieku labā.

Pēc vārtu zaudējuma jelgavnieku uzbrukumi kļuva bālāki un aktīvāki bija liepājnieki. Tomēr līdz puslaika beigām neviens vārtus neguva.

Otrais puslaiks noritēja aktīvāk. Jelgavnieki centās atgūt vārtus.

Īpaši aktīvi jelgavnieki kļuva tad, kad no laukuma tik noraidīts liepājnieku vārtsargs, kurš paguva iespert ar kāju guļošam pretiniekam. Šis atgādinājums, gandrīz izaicināja komandu kautiņu. Bet vēsais laiks nedeva puišiem stimulu izkauties.

Līdz spēles fināla svilpei jelgavnieki bombardēja pretinieku vārtus, bet laimes lācis bija Liepājas pusē. Un spēle beidzās ar rezultātu 0:1.

Spēles noslēgumā Jelgavas fani – „Jelgavas Patrioti” aizdedzināja dūmu sveci, pateicoties kurai Jelgavas atbalstītāji ātri pameta savas vietas.

Parādā nepalika arī liepājnieki, kas aizdedzināja vairākus sarkanās uguns sveces. Un tika apmierināti ar pastiprinātu apsardzes uzmanību.

Bildēt bija sarežģīti, jo apkārt stadionam bija žogs ar ļoti mazām spraudziņām.
Visi foto galerijā.

----------------reklāma---------------
PUMA Men's Attencio I FG Soccer Cleat,White/Puma Red/Black,9.5 D US
Adidas WC 2010 Repliqué Soccer Ball, White/Black/Pure Yellow, 5

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search