03.09.10

Provinciāļi uzvar Anglijas premjer līgas komandu.

Provinciāļi uzvar Anglijas premjer līgas komandu.

2010. gada 2. septembrī Jelgavā draudzības spēlē satikās FK „Jelgava” un FK „Blackpool”. Šajā spēlē uzvaru ar 2:1 svinēja provinciālā komanda no Jelgavas.
Spēle notika Zemgales Olimpiskā Centra stadionā, kurš oficiāli tika atklāts šajā pašā dienā.
 

Valsts prezidents un daudzi citi angažētie politiķi apmeklēja šo pasākumu. Paspēju pamanīt – Repši, Šmidri, Boldešēviču un citus. Kaut kāds idiots izdomāja, ka stadionā cilvēkus nelaidīs līdz plkst.18.00, neskatoties uz to, ka biļetēs pasākuma sākums bija norādīts plkst.17.50. Principā, tiešs patērētāju tiesību pārkāpums, bet tas jau nevienu neinteresē. Paldies Dievam, pārāk ilgi mūs neturēja un ielaida stadionā.
 
Stadionā ielaida tad, kad komandas jau stāvēja zālītē un oficiālās runas jau noskanēja (atkal paveicās).
    Spēles sākums.
 
Agrāk es rakstīju, ka stadionā ir maz vietas. Man nebija taisnība. Stadionā ir 1500 vietas, kas mūsu pilsētai ir gana pietiekami. Vēl viens liels pluss, visas vietas atrodas zem jumta.
 
Spēli apmeklēja liels skaits bērnu un tas reāli priecē. Viņiem vismaz būs iespēja nodarboties jaunā, modernā sporta centrā.
  Rekomendācija nākotnei, nesēdiet pirmajās trijās rindās. Dēļ dzelzs žoga Jums būs pagrūti novērot sporta sacensības.
Mūsējie pēc neveiksmīga uzbrukuma. Pirmā spēles daļa risinājās FK „Jelgava” laukuma pusē.
  Ilgi nebija jāgaida, kad mūsu komandas 21. numurs izmantoja pretinieka aizsarga kļūdu, izgāja viens pret vienu ar vārtsargu un guva pirmos vārtus.

Iepriekšējā rakstā par ZOC, stāstīju, ka stadiona pabeigšanas darbi notiek lielā steigā. Tas acīmredzot ietekmēja darbu kvalitāti. Abos stadiona galos aiz vārtiem spēles gaita parādījās milzīgas peļķes.
  Cīņa mūsu soda laukumā. Jelgavniekiem ir lielisks vārtsargs, kurš daudzas reizes glāba komandas vārtus. Pretinieku vārtsrgs.
  Otro vārtu guvumu mūsu puiši veica tādā pašā veidā, kā pirmos. Gara piespēle, pretinieku aizsarga kļūda, viens pret vienu ar vārtsargu – vārti. Un pretinieks ir spiests ņemt ārā no savu vārtu tīkla.
   Pārtraukumā uzstājās cilvēki baltajos tērpos. Otrajā puslaikā sāka līt spēcīgs lietus, bet angļi palielināja spiedienu uz mūsu vārtiem. Tomēr pretinieki veica lielisku centrējumu pie mūs vārtiem un atguva vienus vārtus. Kļūdījās gan mūsu aizsargi, gan vārtsargs.
  Spēles noskaņā tiesnesis pielika papildus 3 spēles minūtes, bet nevienai no komandām neizdevās mainīt spēles rezultātu. Skatītājus tas apmierināja un viņi bija ārkārtīgi priecīgi.
 
Ar baltām lapiņām atzīmētas vietas, kuras bija rezervējusi Jelgavas Dome. Tādu vietu bija daudz.  Neliels video ieskats.
Vēl par spēli: 
Foto - http://www.apollo.lv/portal/sports/articles/213344 
Raksts - http://www.jelgavnieki.lv/?act=4&art=18375# 
Baumas par ZOC celtniecību - http://www.jelgavnieki.lv/?act=4&art=18366 
Ieraksts par spēli FK “Blackpool” mājas lapā- http://www.blackpoolfc.co.uk/page/NewsDetail/0,,10432~2140320,00.html

PUMA Men's Attencio I FG Soccer Cleat,White/Puma Red/Black,9.5 D US
Latvieši zaudē vāciešiem | Dzēlīgi dzīves stāsti teica...

[...] Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centrā (ZOC, par to rakstīju arī agrāk) sākas Eiropas jauniešu čempionāta 2.kvalifikācijas kārtas sacensības volejbolā. Šajā [...]

Latvieši zaudē vāciešiem « Rusantro's Blog teica...

[...] Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centrā (ZOC, par to rakstīju arī agrāk) sākas Eiropas jauniešu čempionāta 2.kvalifikācijas kārtas sacensības volejbolā. Šajā [...]

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search