03.09.10

Kāpēc Jelgavā 2. septembrī bija sastrēgums?

Kāpēc Jelgavā 2. septembrī bija sastrēgums?

Darba dienas noskaņā devos uz mājām, lai laicīgi paspētu uz futbola spēli starp FK „Jelgava” un Anglijas premjer līgas FK „Blackpool”. Pilsētas centrā pamanīju, ka pie tilta pāri Driksai sāk veidoties sastrēgums.
 

Parasti sastrēgums šeit rodas, tad kad krustojumā pie tilta notiek avārija. Kad stāvēšana jau sastādīja 5 minūtes, sapratu, ka kaut kas nopietnāks ir noticis
  Pēc 25 minūtēm nonācu līdz notikuma vietai. Pie tilta pāri Lielupei, pretim Jelgavas pilij bija saskrējušās 4 mašīnas.
Pretējā joslā stāvēja BMW ar noskrāpēto kreiso sānu un izsistu sānu logu šofera pusē. Sāns bija noskrāpēts atstājot tumši sarkano krāsu.
  Kādus 30 metrus tālāk uz trim braukšanas joslām atradās 3 sasistās mašīnas – Ford busiņš, Citroen un Volvo, kurš izlidoja uz gājēju celiņa. Ne ātrās palīdzības, ne policijas, ne pašvaldības policijas, ne ugunsdzēsēju notikumu vietā netika manīts. Nevarēju saprast, kāpēc pilsētas centrā, kur tiek paralizēta galvenā un bezmaz vienīgā iela, kas ved ārā no pilsētas, vieta, kura tiek filmēta uz kaudzi videokameru, nav neviena valsts pārstāvja. Lai nokļūtu uz notikumu vietu atbildīgiem dienestiem ir jābrauc labākā gadījumā 3 minūtes.
 
Kur ir policija? Vēlāk es uzzināju, kāpēc neviena no atbildīgiem dienestiem nebija uz vietas. Jaunā Zemgales Olimpiskā Centra (ZOC) atklāšanas pasākumu nolēma apmeklēt valsts prezidents valdis zatlers (ar maziem burtiem speciāli) un visi atbildīgie dienesti bija nolikti novērot sabiedrisko kārtību apkārt ZOC. Nav man vajadzīgi valsts ierēdņi, kurus būtu jāsargā vairāk par savu tautu, savus nodokļu maksātājus. Neiešu balsot un viss.

ddd teica...

mulkjiibas bija tachu policija

rusantro teica...

Protams ka bija, tikai cik laika viņiem vajadzēja, lai aizbrauktu līdz vietai. Policija ieradās vairāk nekā pēc 30 minūtēm, tas ir nonsens.

ddd teica...

mulkjiibas bija tachu policija

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search