09.08.10

Zibenstaka-1

Zibenstaka-1

Es pats īpaši Internetā nemeklēju jaunus saitus vai servisus, jo ir daudzi citi jauki cilvēki, kuri velta tam savu laiku. Tomēr, noklausoties piektdienas Radio 101, kur Volfs ar Artūru stāstīja par servisiem un mājas lapām un nolēmu, tos pierakstīt un apskatīt. Jo kurš gan lai zina, kas var nākotnē noderēt. Tāpēc arī radās jauna tēma – Zibenstaka.

http://etaxi.lv/
Serviss palīdzēs Jums ātri atrast taksi un uzreiz uzzināt brauciena izmaksas.
Ievadot sākuma un gala punktu uz kartes būs uzzīmēts braukšanas maršruts un papildus tabulā parādīsies brauciena izmaksas, kuras piedāvā vairākas taksometru pakalpojumu kompānijas. Šeit pat atradīsiet arī taksometru tālruņu numurus, maršruta garumu un aptuveno brauciena laiku. Cik var noprast, tad aprēķinot izmaksas un brauciena laiku, serviss ņem vērā arī sastrēgumus.

Serviss ir pieejams visām lielākām Latvijas pilsētām, tikai ne visās pilsētās uzrādās brauciena izmaksas, bet tas acīmredzot ir tikai laika jautājums. Vēl daži servisa plusi. Trīs valodas – latviešu, krievu un angļu. Nav nepieciešamības rakstīt garumzīmes un mīkstinājumus, kas spēcīgi atvieglo adrešu rakstīšanu ārzemniekiem.

http://321lunch.lv/
Serviss palīdzēs Jums atrast vietu, kur paēst un pateiks cik tas maksās.
Uzreiz atzīmēšu, ka pagaidām serviss piedāvā ēšanas vietas tikai Rīgā un Jūrmalā. To tie pie plusiem var minēt trīs valodas – latviešu, krievu un angļu. Pateicoties servisam, Jūs varat atrast vietiņu atbilstoši Jūsu maciņa biezumam, kā arī garšas gaumēm. Šeit ir arī norādītas dažādas akcijas, kuras piedāvā ēstuves. Vel vien no plusiem – ēdienkartes, kas ļauj saprast kas un par cik tiek piedāvāts ēstuvēs. Pagaidām tikai par maz ēstuves ir datubāzē, bet ar laiku tas labosies, ja būs pietiekami daudz naudiņas servisa uzturēšanai, ko arī viņiem novēlam.

http://ej.uz/
Serviss padara garo zibenstaku krietni īsāku.
Principā tas arī viss, ko piedāvā serviss. Papildus nav pieejamas citas opcijas, kā piemēram, statistika un dalīšanās ar draugiem. Tomēr vislielākais plus no servisa – skanīga zibenstaka – ej.uz. Super!

http://polardroid.net/
Programmiņa, kas pārtaisa foto vinatge stilā.
Programma darbojās ārkārtīgi vienkārši un nekādu īpašu opcijai tai nav. Vieglāk tās darbību izskaidrot uz konkrēta piemēra.

Oriģināls

Pēc apstrādes

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search